21 juli

05.54 Fikar. Fastnade på en stuguthyrningssajt. Har ju bokat men fick ”kalla fötter”. Men jag kör på de bestämda.

Avresa lör fm efter stallköret och nån ridning. Fredagen får användas till träningar/ridning men framförallt genomtänkt packning av bad och fiskegrejer.

Igår va de Örebro. Ett lättare manfall men så kan de bli. Kom hem tidigare.

Festus började bytesskolan som sagt o de gick fint. Bytte åt båda håll. Av 10 försök så blev 50% OK. . Ska köra på samma linje och samma system så tror jag de går fint. Med hans galopp bör de bli fina .

Idag är de Uddevalla träningar. Lång resa… hoppas efter gårdagens resa att jag är lite piggare. Fasen va sömnig jag va. Får ladda på med en mix av samtal och bok.

Har tyvärr läst ur Hans Rosenfeldts senaste. Den hade en härlig twist på slutet. Nu har jag börjat på en Mattias Edvardsson. Känns rörig än så länge men kanske beror mer på min NOT focus.

I morron hinner jag kanske inte skriva. Ska vara på kliniken med finaste fölet. Står inte rikigt rakt med frambenen. Jag ska först hämta den hos Grums där mamman är ombetäckt. och va på kliniken 9.00 så de blir att åka i tid..