18-19 juli.

06.07 Fikar o kosta på mej nån timme extra. Vilken helg de varit.Trots en jobbig vecka med alltmöjligt så gäller de o fokusera. De går alltså.

Konstaterandet är: Man måste rida bättre. Kan alltid rida bättre. Då menar jag när de inte går.. eller i förhållande till vad? Ens normala nivå?ENs mål eller va de nu är.

Lördag: Festus övertygade med två starter två vinster i de rätt knöliga MsvC programmet. 67% i båda. Underbar galopp och en trevlig ridbarhet. Vacker gör ju inge de heller. Behöver givietvis jobba med skolor och bli mer genomsläpplig men så trevlig.

Iogurte...Debut MsvA1. Jag har ridit några ggr på kandar mot min önskan för o få lite bättre o ”rida emot” Funkat fint.. Han har ju gjort nån groda detta år vid varje start. Först när han kom tyckte jag han va så okänslig men sedan blev han överkänslig och nu är han känslig när han ”vill” Lite speciell..

Red på mitt bästa på framridningen …kände visst motstånd från när jag kom in….red på innan startsignal och verkligen försökte få svar. Njae Red och de flöt väl OK men ville bli låg typ.. till serien ….då bytte han INTE ALLS.

En 1:a i protokollet. GGahhhhh ville ju kvala. 61.8% trots detta,

Åh vad hände säger man….bl.a bl.a Jag svarar: Jag red för dåligt på framridningen eller snarare jag behöver rida bättre..

Bytte till tränset så hästen inte kunde ”skylla” på de och lyfte på mattkanten mer.

Hade bestämt att utgår om han kändes likadan…strax innan piruetter. MEN de gjorde han inte. Flöt på…Missade 4 orna men en vanlig miss. Klarade treor. Gasade på lite onödigt till sista ökade ..fick ej tillbaka oredentligt utan hade svårt att svänga upp på medellinjen. Obalans och ett omslag tyvärr. 64% och va kul.

Actor…mannen i mitt liv. Riden ca 25 minuterspass de sista. Värmde i 20,,,,Tror de bästa känslan jag fått. Kändes som att rida LB. Faktiskt. Vi var helt överens. Ingen egentlig miss…kan va ”mer” av allt försås men flöt på. Vinst på 67%

Nu ska jag ut o städa gården. Blir alltid lite grejer man slängt här o där.

Vilodag idag.SKa se över lite planering. Åker till Skoghall i em m Birk i lastbil för möbeltransport.

Festus 7 år e Olympic Ferro-Jazz ca 1.70
Iogurte Lusitano 8 år 1.67

Actor Lusitano 1.60 16 år.