12 juli

06.14 Fikar. Rörig morron. Eller inte rörig kanske.

Jag tog stallet,var uppe på första hästen 6.30 igår och red 3 /mockade ,förberedde lunch. Inne vid 11.40 och skulle ta in dom innan jag åkte för de blev tomt hemma .

Stekt äggmacka till lunch som åts i bilen. På väg mot Munkfors och sedan Hagfors.

Fick i Munkfors samtal från Lars att han skadat sej(inte första gången-sista hoppas jag) Skulle fälla ett träd och en massa saker hände och trädet murket,gick av och bl.a bl.a

Han hade hjälm och de man skulle. MEN när en murken mkt stor gren far ner så hinner han inte undan,den träffar på nåt konstigt sätt visiret på hjälmen som går i sönder och skär upp mungipan. Får dessutom grenen på bröstet.

Hjälmen är godkänd och när jag tittade på den så kan man fundera på hur en trädfällningshjälm kan vara tillverkad i hårdplast?

Birk stod och såg på men när han skrek o varnade så hörde inte Lars för hörselskydden var på. Ingen rolig scen för han heller.

Ambulans hämtade Lars. Detta var 14.30 ca

När kl va 23 så syddes Lars mungipa med 7 stygn och han kom hem strax efter 1 tror jag.

Nu är han på väg till Stockholm på jobb och jag gjort Smoothies till han. Sugrör i tre dagar.

Idag har jag hemmadag och skall försöka fokusera på tävlingen till helgen. Dagen i morron försvinner nästan då de är jättemånga i Örebro(kul)

Jag kanske skulle gjort som jag funderade på……. när jag i lördags stannade för kisspaus i Arboga-rastan så va där en massa raggarbilar. Musik o dricka. Funderade på om jag helt sonika skulle hoppa in i en o åka med. Inte säga nåt. Festa !! på okänd ort med okända folk.