29 juni

05.53 Fikar. Tar liksom sats känner jag. Hela tiden. Igår ex vis åkte jag o Birk till stan. Skulle mest va lite social men behövde köpa hästmat o nåt annat. Bl. a utlovat fiskedrag. Vi åkte till Ikea o käka,jag gillar räkmackan på rågbrödet. Den är asgod.

Handla mat o började beta av ärenden. Började rationalisera bort pga stress. Hästar va ute o de va tomt här hemma. Jag tog in hingsten innan avfärd men ändå. Ser framför mej att de skenar runt i hagarna. Vilket är fullt möjligt.

Hade tänkt se om de fina tränsen fanns kvar på färjestad Schockemöle 50% men bara cob.

Hetsade hem . Allt lugnt. Puh.

Jag hade ridit Actor och Hingsten på fm. Gått fint.

Idag ska jag rida 3 st och behöver åka senast 11 till Örebro för 10 lektioner .

Var lite kul..Fados uppfödare hörde av sej och jag är med i nån grupp han har.

LÄgret stundar. Lektioner o grill i dagar 3. Härligt