20 april

05.52 Fikar. Var till tandläkare igår. Såg ut som 25 år och bröt kraftigt på främmande språk. Alltså så jag fråga om 3 ggr o sedan släppte frågan.

Verkade duktig men hårdhänt. Låg o va orolig för mina fransar då hon mosade ena handen ner i ögat….Började borra utan fråga om bedövning (som jag alltid tar -speciellt när hon sa den var nära nerven) Hon sa vi kör utan så länge…..svinont. Jag höll masken. Du slutade hon plötsligt o sa-Gr de inte ont? Jo sa jag,de gör de…… Hahahahah vilken en hon va. Nåja verkade duktig och sa hon inte visste om de skulle funka och det stundar en rotfyllning….men verkar funka änså länge.

Filmade Fado igår som gick riktigt bra. De andra vilodag. EFtermiddag va de städning vid manegen och plantering av blommor. Tidig kvällsfodring. Trött

Microsov i 20 min…..hoppa sedan upp och tog ut alla mattor nere o dammsög. Skönt.

Inget godis…….inga kakor. På 2 dagar.

Idag Örebro. Frukt??

Fado Do Zambujal 11 år