18 april

06.13 Fikar. Vilket väder!!!! Underbart i går och ska bli samma idag..Igår red jag 3 st på utebanan. Härligt. Hade Eros Ramazotti som bakgrund. Undrar hur han ser ut idag???Han ”såg ut” förr …

Har inte gymmat på några dagar o fasen så stel och ont jag har. Usch. Varför? För Ricardo bott i rummet under och då hörs steg o allt.

Min diet? Diet och diet-jag ska hålla mej från mjukt bröd,kakor,godis o liknande. Äter ju en del sånt..Igår gick de super. Var hemma hela dagen ..ingen bil. Behöver planeras lite ”snack” mässigt

Speciellt när jag är så trött. Ska jag sitta i bilen flera timmar man vet man ska ha lektioner i timmar, ja då tänker man inte kanske att ett äpple vore gott eller nåt. Jag tycker man blir dum i huvet faktiskt. Jag kan äta et äpple och sedan de andra oxå. Sötsuget behöver stävjas. Ibland vill jag inte de men just nu vill jag.

Igår satte jag penseer,gjorde blomlådor runt stall, klippte lite rosbuskar och fixade nere vid huset.Var som o få ett långt ryggskott. Gick in vid 18 o rullade ihop mej-schöönt

Idag kommer Johan,rider Iogurte och de andra själv.

Fick utmärkelsen Årets tävlingsarrangör . Blommor o Diplom. Tyckte själv när bilden togs att jag hade en glad min….hahahahahha Kommer ihåg så väl. Jag tänkte: Nu ser jag lycklig ut!!! Hahahahahah Hur ser man då ut när man är sur?????WOW