10 april

06.01Fikar. Har två pajskal i ugnen på förgräddning.

Igår red jag 3 hästar på fm. Hade ångest och en stor sten som tryckte över bröst. Haft de nån gång på stenåldern men nu har de varit nån vecka. Vet att de ”går över” om man håller sig aktiv vilket jag tycker jag gör å de finns nog en gräns på de oxå.

Jag skulle jag kompletteringshandla och åkte till Molkom. Höll på o somna på vägen hem. På riktigt. SÅ trött.

Kl va väl 14.30 typ.La mej….la mej i soffan satte på TV. Valpen under filten,Skrutt vid huvet och gula katten på bröstet. Somna. Vakna strax före 5. Underbart.Så skönt och så oväntat.

Gjorde pajdeg till 5 -6 pajer och tryckte ut i formar.Dessa ska stå kallt innan förgräddning

Gick ut för att kvällsfodra o mocka.

Var 5% piggare på kvällen. Somna i soffan vid 21.30 vilket är lite senare än vanligt.

Ja vi har tävling inbokad här i början på maj men har ej tänkt färdigt gällande klasser. Väntar ut Karlstads Ridklubb först tror jag så de inte krockar. Är ju lite knepigt med klasser nu när inte alla får tävla.

Konstigt när man tänker på de……..att ”nån” bestämmer att man INTE får tävla?! Jättekonstigt Man får göra allt möjligt i mindre sällskap men inte tävla utomhus

Jag ska tävla på KRK i början på maj. Känns som man skulle behöva lämna gården lite innan. Tänker då mest på Iogurte.

Tänkte Tarco skulle gå MsvA1 och Iogurte kanske MsvB5

Idag hemmadag