30 mars

05.34 Fikar. Sovit rätt bra igen..SKönt. Vilken vecka de varit. Inte för att gnälla men va de har hållit på. Jag vet -de är mitt ”fel” men ändå. Jag är helt införstådd med att om man inte gör eller sätter igång grejer så händer de inte heller så mkt men ibland så kör de ihop sej alltså.

Låt säga att de börja med vakandet på Sabona. Låg o tittade på Paddan o sov inte många timmar. Den förväntade kulmen med ett föl uteblev och blev iställe till värsta krishanteringen i form av ledsamheter o beslut.Beslutet var ju rätt men man vill ändå inte ta de. Man hamnar i ett feg-läge ibland.

Nåja under denna vecka hade jag oxå börjat ta in Marknes unghästar o hantera dem lite inför resan. De ska åka hem denna vecka. Den ena är rätt bökig,de är 2 ston och en del omfördelning i stallet krävdes då de finns en hingst.

Lösdrift i all ära men hanteringen dess emellan är inte kul. Jag har tyvärr ingen sluss och när man hämtar o släpper står hela ”björnligan” o kollar ,kanske ska med osv.

En annan häst hade operation av benbits tid denna vecka och den går oxå på lösdrift..tyckte inte heller att stalllivet var kul. In med den igår till kliniken. Lastning gick kanon. Hämtade på em..

Idag verkning av Marknes bl.a ,till Karlstad o hämta medicin till patienten. rida? åka till Örenroträningar. I morron Uddevalla, torsdag ska Marknes åka..hämtas upp av transportör.

Det är ju så att trots detta skall hästar ridas ,säljas,vårdas….o allt de där andra.

Kan lugnt säga ”de är mkt nu” Glömde …..fick hem en hundvalp oxå……

MEN efter denna vecka släpper de lite igen. SKa troligen sälja Actor,sälja Neymar, sälja Fado och gärna 2 åringen .