16 mars

05.42 Fikar. Är de jag som är gnällig eller håller nån fortfarande på o leker Voodo-docka med mej. Tror faktiskt de.

Inge jättestort men de känns ibland som man ska testas om man kan lösa de liksom. Till helgen kommer Ricardo. Full kurs med allt va de nu innebär. Mat-service och stallet som vanligt.

Lö-Sö-Må. Nu väntade jag på en operationstid på djursjukhuset som skulle bli antingen mån eller tis. Klart de ringde i går och sa måndag. SKa va inne 8. Klart de blev ett moment extra. Jag har för nån dag sedan bett veterinären o komma hit. Kolla en dräktighet och lite annat. Jo då -kan komma 7.30 på söndag….. Kurs sön OCH månd. Snacka om logistik…. Hahahahha men man kan tänka de blir tisdag denna vecka oxå.

Igår red jag Iogurte…är ju så duktig. Kan backa av o bli lite lurig men härlig . Hingsten longerade jag först m snodd. Lite slarv eller mkt slarv och han trampa på linan ryckte till och mitt enda Schockemöleträns gick sönder. Fick ställa in igen-leta efter nåt annat men är ju rätt stor. Han ärvde Zackarys.

Jag städade hallen,rensade kläder och lite annat.Nästa på tur är mitt kontor som egentligen tråkigt nog är ett hörn i sovrummet.

Idag stall,rida och iväg till Örebro