4 feb

05.48 Fikar…..tänkte först skriva september+gud förbjude.

Igår en jädra förmiddag. Vi hade kvar de bökigaste från lösdriften som skulle verkas. Det är 12 hästar av varierande ålder. Ja det är hemskt och oförsvarbart att jag inte tar hand om dom på de sättet att man kan lyfta alla 4 fötterna hur som helst. Visst vore de härligt. Man vet sedan ridning att gör man övningar nog många ggr så brukar de funka till slut. Men att gå upp o hämta,se till att ingen annan smiter med = bra om de är fler personer. Ta in….har ”bästa kompisen ” blivit kvar ute så är de en risk att den ska med….själv.

Osv Lösdrift är superbra men har ibland lite nackdelar. Iallafall En dräktig,en 2 åring ,en 3 åring och en 4 åring skulle tas. .

Detta tog större delen av fm.

Sedan skulle ridinspirationen infinna sig-not. Red 2 st-longerade en.

Birk har jobbat ihop ettt par vadar-byxor. Till fiske…. de går ca en mil längs älvar o fiskar..svårt med klädseln. De har jag sett.

Åkte först till Ikea för att köpa proppar till diskhon. Passade på att käka. Nya restriktioner. Jag o Birk kommer i par men där inne skulle vi sitta vid varsitt bord. ?! Tycker jag är jättekonstigt. Så om 2 nyförälskade som har sex flera ggr om dagen ska fika får de sitta isär just då?(bra jämförelse)

Nåja. Sedan blev de matinköp och hästmatinköp för att sedan åka till fiske-butiken.

Ett set med byxor o specialskor inköptes. Skorna kommer under veckan. Skorna är m filtsula för man inte ska halka bl.a

Kommer hem lagom till kvällsfodringen.

Hade satt en älg i slowcookern och letade nu efter grädde jag köpte igår men den har nog ramlat ur i bilen….får kolla. Nu plankan..