23 feb

05.37 Fikar. Sovit illa…Igår va en bra stalldag. Mockade lite och började sedan rida 6 st. Lite av ett rekord men jag hade med en macka o åt mitt i och de hjälpte.

I turordning Lacedo :en fantastiks Lusitano ,en atlet helt enkelt men inte så enkel hahahhaah. Blir bättre o bättre. Intressant ..ex vis den hästen kommer bli extremt bra när den blir bra för den har så extremt lätt för allt vilket faktiskt i början kan va ett problem.

Tarco :under igångsättning. Har ju varit lite ”off” efter jultidens in o ut hopp ur hagar. Kan endast gå i den hagen hingsten har annars mixtrar han sej ut. Men de var en muskelgrej då inget syntes på böjprov. Känns nu riktigt fin igen.

Junior: Har ju varit så jobbig med att den bara ska iväg. Jag säger ju själv när jag instruerar att ”hästen måste sättas i arbete bl.a bl.a” Ja jag har verkligen försökt.Men ibland ÄR det de mentala på oss som sätter gränser. Man behöver vara nollställd i huvet men ibland ,tyvärr, så vill man bara skrika DE GÅR INTE.

Ricardo ringde o fråga om hästarna jag sa de går bra utom hingsten. Berättade. Han sa han skulle rida den när han kom. Han sa de jag säger till andra…behöver aktiviras trots han är som han är bl.a bl.a .

Igår gick de bättre. Jag bara gjorde.Svängde ,flytta,stanna osv. Ibland så är de mer inne i huvet på oss.(ibland)

Fado: En Lusitano jag inte ridit mer än 2-3 ggr Karin har tagit väl hand om honom. En snäll men lite het val. Har 3 fina gångarter men var tunn när han kom och börjar nu fixa till sej. Kändes väldigt mkt bättre och ska prova filma idag.

Iogurte: Kronprinsen …. Lite på hugget men trots de så duktig. Ka va lite stoppig ibland men fortsätter bära sig . Gjorde MsvB5 serien och galoppdelen samt en i vart fjärde. Provade på skoj piruetter i St Georg med bytet. Fasen alltså…. den ena fick jag en 7 på ,lite låg i byten vid C men ändå….

Actor: Definitivt på hugget – rätt bökig inledningsvis. Vill sticka hahah. Att han inte räknat ut än att då blir de passage?! Enda att göra liksom. Gick bra sen. Gjorde 7 någotsånär normala ettor. Kan ju på stället men vill vinna lite mark oxå.

Sedan gick jag in för lunch. Va blev de?Quornhamburgare!! Gött de va. 2 choklatechipcookies till efterrätt….eller 3??

Tv….huvudvärk. Sov.

Idag rida och ev filma. Till Örebro för träningar. Hemma 21.30