16 feb

05-53 Fikar. Äntligen nere (uppe) på -4 grader.

Igår blev det frans och hår. En liten flykt eller titt in i det andra livet. Bra ställe trevlig tjej som klippte . Salong You på Bryggudden.

Idag är det Örebro på agendan. 14-21 blir de- Lång dag. Äggmacka med.

Laddat all apparatur som sulor och vantar. Även om de är varmare så i oisolerade ridhus är det råa inte kul. Men nu är de löst. Härligt.

Innan så ska jag rida och ha stall. Behöver sätta mej o kolla tävlingar oxå. Ska man smyga iväg på nån? Vore intressant o se hur Actor ser ut nytvättad?? Han är brun-gul och grön på de vita. Usch men har inte varit sugen med dusch i detta väder.

I mars är första fölningen. Det är en son till Toscamoon som är pappa. Spännande som bara den. Mamman har inte brunstat vid förra seminförsöken och det kostar ju iallafall en del så förra året fick hon gå i hage med hingst och då passa de minsann. Hon är äldre dessutom så hon fick bestämma. De andra är en i maj och 3 i juni.

Lagertha e GiovanniBell-French Kiss f 2020