12 jan

05.45 Fikar. Minus 10 ute men inge kallare inne. Blir faktiskt inte de. Fick panik förut….. glömde luckan till hönorna. Jag fick klä på mej ,gå dit o stänga,fjäska med bröd. Sätta på värmen. Värsta scenariot hade varit slakt. Men de va som vanligt. 3 hönor som ligger på varandra o ruvar/bråkar om vems äggen är. Ligger säkert 15 ägg som de håller på med.

Jaja de får hålla på.

Igår var de återhämtningsdag. Red 2… grejade i stall. Handlade och fixade med några innegrejer. Lagade kyckling till Birk och en grönsaksgryta till mej(o Lars).

Idag blir de Örebro igen. Behöver rida en hel del idag så jag ska skynda på. Färdig i Örebro 20.00.

Dataskärmen jag köpte till Birk verkar inte funka …behöver åka in till stan i morron. Trökigt.

Funderar på när jag ska hinna(både mentalt o fysiskt) att skriva en berättelse om att vara hästsäljare. Vilka saker man kan utsättas för osv. När jag tillslut fick ett hjärtfel som sedan försvann osv. Helt sanslöst.

Alltså vilka berättelser .

Jag lyssnar nu på en otroligt bra bok. Jag fick tag på Tess Gerritsen och hon har skrivit en serie om ett par kvinnor som utreder. Läste tre st och började blanda ihop stories. De var bra men jag ville ta en paus.

Klas Ekman, som tydligen skrivit med några kändisar-självbiografier osv. Första boken … SÅ BRA vilken jävla soppa de blir. Är mitt i och går o är sugen på o lyssna samtidigt som jag vill sluta lyssna för jag blir liksom lite stressad för de blir så spännande.