2 jan

06.10 Fikar. Lite trött faktiskt.

De som är jobbigt är den långa dagen. dvs inte att mocka allt själv eller rida eller vad de nu är utan det att man har alla delarna själv. Utsläpp m höpåsar-mocka-rida sedan är de dags för lunch till hästar.

Sedan vid 15 typ börjar de krypa i dom för insläpp….då är de insläpp sedan kvällsfodringen mellan 17-20 beroende på faktiskt.kvällsmockning vid fodring. De flesta har fri tillgång på hö så de är inte foderrelaterat egentligen utan mer hur mkt vill man mocka egentligen

Man kommer inte bort liksom. I dessa dar med allt blött o lerigt att gå in själv o äta lunch ,av med grejer, på med grejer, in en stund, ut igen osv …man är dessutom 60 år och även om jag orkar fysiskt så är de så tröttsamt psykiskt.

Jocke är här under veckan och jobbar….6 timmar om dagen o de är verkligen guld värt.

Birk brukar hjälpa till med minst lunchfodringen o assistera lite då och då. På helgerna är de ju ofta träningar här hemma om jag inte är borta.

Nåja gnällt färdigt.

På spåret ugår ,chockad då jag kunde en på 10 poäng samt en hel del annat. Skräll

Idag stall o träningar. Rida.

10 veckor till första fölning. Spännande

Thailand