22 dec

05.33 Fikar tillsammans med vännen-huvudvärken.Faan så intressant de vore o veta varför ….som baksmälla på morron utan illamåendet.

Igår var det en sådär dag. Upp o i stall tidigt. Carro red INNAN hon åkte hem kl 7.00 Vilken människa!! Underbar.

Red Tarco och hingsten -gick bra. Iogurte hade en ”såndär” dag. Kan va så spänd ibland. Upplever att de kan vara vädret ? småblåst o lite regn…gick in o där smattra de gött på taket. Jag kan ibland bli lite för stark och då blir han ”upprörd” och reagerar lite väl mkt. Iochförsig bra han markerar oxå – att jag ska skärpa mej hahahah. Nej de handlar om att när han går emot skänkeln kan jag ibland kicka till och då får jag ett rejält ”fuck you ” tebax.

Nåja han är för de mesta underbar. Actor som jag funderar lite på har tagit de lite lugnt ett par dagar. Ingen hälta eller så men ändå.

I övrigt hade jag o Birk(och lite Lars ) bestämt att starta lite julmys-känsla. Efter skolan skulle jag o Birk handla och köpa de sista till julgodisbaket och sedan fixa gran.

Sopor och tomburkar i bilen far vi ner till Molkom. Ska tanka-märker vi glömt sopor så jag (de va inte så mkt) öppnar tanklock och frågar Birk om han hjälper mej o tanka. Jag går iväg med sopor. Kommer tebax o få se en grön slang i hans hand. SLUTA!!!

Lätt tonårs-slö rycker han på axlarna……Ringer Falck Assistans som jag har men se där……. Just detta ingår INTE. Lars åker från sitt jobb och vi rullar upp den på en kärra. Åker sedan o handlar lite sämre i humöret.

Fixar gran ….barnet gått in i nån försvars-sur attityd och vi får ta hand om det innan vi klär granen. Anfall r bästa försvar men jag sa inte ett ord om ”felet” som hände. Va inte ens arg utan blev mycket trött bara.

Glögg och julgranspynt och sedan ett avsnitt av Dr Pol.

Idag rida och mor kommer . Får ta julgodis idag ist.