18 dec

05.53 Fikar. Huvudvärk,sovit o drömt= hjälpte inte. Fredag igen,man kan inte säga dagarna släpar sig fram inte.

Satta ut annons på Neymar igår. Man kan prata om ”däcksparkare” på bilar. Och väldigt speciella hästspekulanter. ” Hur skulle du säga Carro rider? Hårt-mjukt-stark osv??? Tycker hästen de är roligt att jobba?.

Ja de är frågan de. Gahh

Red igår. Fotade två men bara en blev OK. ALla gick sådär. Tror jag var i lite svaj själv faktiskt. Kände en begynnande depression -på ett skämtsamt men oxå allvarligt sätt. Vädret en stor bov i dramat. varje år samma visa så varför bor man här???Bottenlöst i några månader?Gillar dock att de är plusgrader då utebanan är bra men lite kluven i detta. Kan man få be om plusgrader utan regn?

Ska försöka rida alla idag igen så jag får börja om liksom. Var ingen katastrof men de har gått så bra på sistone……

Birk o skolan har undervisning via nätet så han är hemma.

Julklappar….ja de plockar på. Har gjort en del paket men kommer o få ta upp dom för jag har glömt vad som är i och till vem. Typiskt.

Tarco