14 dec

05.30 Fikar. Vilka träningar de varit!! De jag ridit hittills har alla toppat. Inte bara för nån säger de utan för jag känt de. Actor -Iogurte och inte minst Tarco.

Idag ska jag rida hingsten och Actor.

Actor som jag på i min hemläxa har ridit rundare och lägre kunde nu eller orkade kanske ridas med mer lätthet fram. Trampen bättre osv. Iogurte tycker han är den jag behöver ”minst” hjälp med. Visst behöver jag hjälp men inte fastnat som man gör med vissa grejer utan han behöver bli starkare i de han gör.

Tarco direkt på problemet. Nästan för mkt muskler som behövs vändas till ens fördel.Alla serier satt och provade några i varje. Så duktig. Kändes super.

Idag ska jag ta hingsten och få lite input. Han har oxå utvecklats och jag är så nöjd. Actor idag igen.

De två nya gått några pass och väldigt imponerad hur de funkar efter 1 vecka i Sverige!

Karin Trelsmo på min ”saluhäst” Fado val10 år