21 nov

06.09 Fikar o en macka. Ska ut o fodra släppa ut. Behöver rida fram senast 9.30 Ricardo kommer 10.

Igår red jag alla.Iogurte va lite speciell. Upptäckte hur jädra bra han kan va men samtidigt så vass. Han glimtade till i traven så som jag skulle vilja men oxå i anslutning till nåt annat. Översamlade sig i galoppen o om jag omvänder de till ett tänk framledes -fantastisk. MEN gick inte riktigt fram till bettet tycker jag utan hoppa o skutta . En som går fram till bettet -hahahaha- är hingsten. Inte på riktigt kanske men är BARA framåt. Får väl va så ett tag. Actor har jag ju hela tiden en oro att han ska få nåt med gamla skadan.

Då kände jag ju tydligt och antar att jag gör de nu oxå men igår litade jag inte riktigt på mej själv. Tror jag försiktighetsridit ett tag. Varför vet jag inte. Mkt annat i huvet kanske?? Samma tror jag med Iogurte…att han inte är genomriden helt enkelt.

Actor satt jag av longera o stirra på hans bakben. Sluta med att jag filma o skicka till veterinär. Fick svar-helt jämn. Kolla trycköm osv…. va inget.

Tarco kändes fin. Tur.

Och idag blåser de utav helvete. Ska rida en elektrisk och lite hoppig en först ,sedan en orastad Actor. Hm…….. Härligt.