18 nov

05.45 Fikar. Har just förhandlat med mej själv om att bara rida en idag. Dels blev de vaccinerade igårkväll sedan har Panda grejer kommit och ska sorteras. Jag skulle vilja ha med till Karlskoga idag.

Igår hann jag bara 2 hästar. Rörig dag. Först rida sedan hjälpte jag Carro/Karin sedan en lektion till. Ser då att tiden rinner iväg.

Den inplanerade duschen innan frisör uteblev och jag fick åka till frisören.I Molkom.

När jag o Birk fiskade fick han ”nåt i skon” Antog strå eller nåt skav. Det blev värre ,dvs irriterat och lite svullet o ömt. Jag bad han gå till skolsyster.

Skolsyster ringde mej vid 10 och sa han behövde nog gå till Vårdcentralen och Birk hade sagt till henne att jag skulle dit själv kl 13. Hon visste inte va de va. Hon sa till mej o ringa dit. Jag sa då det va troligen bättre om HON ringde dit än jag?De va ju inte ens teltid……. Sagt o gjort han fick en tid 13.

Klippte mej….åkte till VC. Birk mötte upp. In till läkare, jag in o tog EKG.

Möttes…. Birk Cortisontabletter. Jag in till annan läkare. Länge. Blodtryck,sömn,blodvärden och smärtan i sidan…..Han tyckte oxå de va en intressant väg att i remissen från akuten gällande magen så stod de: Till vårdcentralen för vidare utredning. Hahahh Jag får ju skicka tillbaka dej…vi har inga såna utredningsmöjligheter här. Ska in på datortomografi.Ändring på blodtrycksmedicin.

Nya blodprover. Färdig efter 2 timmar. Hämta recept och åkte till Coop o handla. På väg därifrån kontrollerade jag om Birk hade skjuts hem från ”gårn” Han fråga om jag hämtade hans medicin….. Nä……vadå.

Tebax och jovisst fick han pencillin. Kom hem och Birk ringde o fråga om jag hämtade Pandasaker…..glömde.

Detta fixades senare. In m varor,åt pannkaka och ut i stall. Veterinär skulle komma vid 18 tiden. Hann rida hingsten och kvällsmockade. Veterinären kl 19.20. Chippade fölet, kolla tänder hingst(såg fint ut) och vaccinerade 4. Inne 21.30.

Därför ska jag reducera ridningen idag. Sortera saker i lugn o ro. Åka till Karlskoga em o ha träningar.