13 nov

06.00 Fikar. La mej 21.15 igår. Underbart.

Igår red jag Actor och Tarco. Riktigt bra båda. Byten jämnare i bättre galopp på Actor men jag kommer säkert att tycka han r trög för alltid eller så länge hingsten är här. Han är INTE trög. Allt är relativt.

Städade Birks rum,bytte gardiner,förberedde advent,städade TV rummet mm Idag skulle sovrum saneras. Kanske blir så

Skrämmande m Corona på fler att ett vis. Samhället i stort. Om man ”leker” med tanken att allt behövs isoleras o kontrolleras i 2? år framåt. Inga sammankomster-inga möten ,munskydd mm. Då är de nog inte Corona som rensar ut befolkningen utan befolkningen själv. Alla grupper i samhället som blir arbetslösa.

Alla kan inte ”jobba hemifrån” Hur stor del har ett sånt jobb???? Kontorister??? Kontorist hette de förr kanske ,nu heter de kanske dataingenjör?

Självmord? Hur många stannar inte upp i detta nu o funderar: Bättre att förekomma än att förekommas?

Inte lätt…. svårt att planera. Ingen kan ”gå och se fram emot ” nåt. Resa,möte,andra tillställningar. Att inte kunna se fram emot nåt är inte bra. Klart man kan minimera sig o se fram emot Idol ikväll(som jag kan) men jag hörde nu att sista tävlingen på Strömsholm (som jag sett fram emot) blir inställd. Man möts av platt fall …..

I morron hoppas jag att jag har träningar iallafall.