7 nov

07.00 Fikar. Dödstrött….faktiskt. Kom hem 21.30 (Örebro)och kolla inspelat Idol och var sjukt nöjd att Ella fick packa. Nu börjar de bli svårt. Alla de som är kvar är bra. Kanske Nova åker nästa gång ??

Somna inte förrän nästan 24.00 och vaknat 100 ggr. Gahhh.

Hysterisk förmiddag igår. Fodra , släppte ut. Mocka 5 boxar. Gjorde en ridlista på 3 hästar till mej. Inne o käka lunch 12 och åka 12.30.

När första hästen sadlas hör jag hovsteg utanför…….kikar ut och ser Emelie Strömwall…… ( Havanos hovar) va?? Missförsånd m dag. Jag sadlar av Tarco , har lektion och när den är klar… sätter mej på Tarco. När jag ridit 20 min ser jag ett släp in på gården. Va??? Anders Magnusson..kommer då på att han skulle rida .

Jag säger han kan göra iordning och jag rider färdigt. Har lektion.

Actor bortsorterad. Rider idag. Hade oxå bestämt att filma lite på hingsten. Får lite tvångssyndrom och gör de fast tiden är 11.45

Rider till typ 5 /10 över …hoppar av..går in i huset,byter byxer och åker till Örebro.Köper en Halloumiburgare i Kristinehamn.

Idag är de lite lugnare. Rida 2 st, packa o greja till tävlingen(inte för jag packar så mkt men organisera är ett bättre ordval) 3 hästar,transportering. En lektion som jag nu checkade av att jag hade.

I em egentid. Nya fransar. I morron tävling. pga sjuk domare blev jag inhoppad domare oxå. Klart man säger JA