20 okt

0608 Fikar. Inte så kallt som man befarat men +2.

Igår red jag 5 hästar..gick bra. Alla gick bra. Tarco toppade tror ja. Ska rida på denna vecka.

Jag o Birk åkte till stan för inhandling av div .vinterklader. Mest i form av självvald mössa. Viktigt. Lättare o använda då. Fick se ett par vinterkängor som ”dög” då blev de dom oxå. Tiden förbi när man kan välja de som verkligen ÄR bäst. Nu får man försöka få de som är minst dåligt ist.

Men de blev rätt bra.

Idag är de fortsatt hemma. I morron Bo Jenå.,på morron. Ska försöka visa honom Neymar oxå.

Veckoplanen fortsätter framöver med Ricardo och sedan tävling lörd.

Vet inte om jag skrivit jag ska döma SM ponnydressyr i Helsingborg. Jo jag åker tåg onsdag em och hemma lörd kväll. Ni som vill hjälpa till i stall med nåt välkomna. Vissa saker vill man inte säga nej till……även om de medför lite praktiskt ”meck” här hemma