16 okt

05.38 Fikar. Ont i huvet. Dret. Kanske för jag ska ha semester. Jo semester i de 4 timmar resan till Stockholm tar. Jag o Actor……då ha jag semester. haahahahah

Igår va de en ridar-dag. Tror de blev 6 hästar. Jag rider inte en timme på alla men rider. Kom en elev kl 17 och jag brukar inte längre sitta upp på hästar men jag skulle ändå rida efter hennes träning så jag var redo så att säga.

Birk hade studiedag och jag vet inte om jag lovat o fiska men de ”verka så ” på Birk. Jag gjorde upp att vi skulle åka ner till sjön och sedan hade jag lektion osv…..Vid två skulle vi åka. Han tyckte vi skulle grilla….. tyckte ju inte jag men som den ibland goda mor jag är så sa jag Ja de kan vi…bra ide.

Jag hade köpt 5 engångsgrillar på nån rea nånstans…10:- st så vi tog en av dessa. Köpte korv och Halloumi. . Underbart väder och ingen fisk. Perfekt. Kasta bara bort ett drag.

Longerade nya hingsten en stund. Snäll som bara den.

I em åker jag alltså . Hemma i morron sen em.