7 okt

05.41 Fikar. Igår var Actor o jag o träna för Johan…..fokusera på höger tygel som jag ”vill hålla ” i för mkt. Går ju till bakben …bl.a bl.a gjorde de jag själv är lite slarvig med och här med bra speglar ännu bättre. Öppna och sluta på medellinjen. Blev så fint, jag känner hur han typ förändras. Det är så marginellt hela tiden. Kul.

Kan berätta för hela världen som läser att jag har ångest(vem har inte de) orka inte pressa in ytterligare en ritt den dag ,var lite tajt men orka inte. Tarco o Iogurte vilodag…..Till Hagfors på träningar.

Ångest ja….. blandas m en märklig susande huvudvärk. Jag har flera ggr trott de är blodtrycket och de känns så. Susar i huvet,dunkar och hög puls. MEN när jag tagit de. Relativt lågt blodtryck o puls på 60. MEN de KÄNNS som jag är ute o springer………. men jag ligger….o tar trycket.

Märker de är värst när jag inte rider eller promenerar….eller har lektion.

Nåja. anmält och avanmält till tävling,blandar ju men jag fick tebax pengarna. Tur. Begriper mej inte på alla regler runt betalningar längre.

Har nu anmält Iogurte till MsvC. Han har ju gått en LA o de räcker?? Nej egentligen inte men för min egen del skulle de kännas bra att vara ”klar” innan vintern. Klar med kval till MsvB. Då kan vi fokusera på byten och styrka. Kan man väl annars oxå men …..

Jag behöver rida på 62% så de handlar inte om nåt annat. Låter konstigt kanske men gillar inte ens MsvC.