6 okt

05.24 Fikar. Livet är rörigt. Man vill mkt och inte finns de tid inte. Många saker hänger ihop…beror på om den vadå kan kommer eller inte typ.

Fyllde i o anmälde till Grevagården …. sista tävlingen för året. Inte varit många. Då fick jag höra Ricardo va bokad…..Ja jag skriver upp men missar.

Gäller oxå datum över huve taget. Jag lämnar ut datum jag kan göra saker och de kan jag då men ibland kommer man tillbaka till mej efter en vecka o säger nåt och då är de borta på nåt vis. Ett sånt virrvarr.

Flyter på bra m träningar och de börjar verkligen gå bra för en del….rätt många faktiskt. De är de som är grejen….är man ihärdig o biter i. Det är egentligen inte svårare än så ,att ser man till hästen är på tygeln osv…… finns ju dock en mental bit som är så viktig oxå.

Igår red jag alla Iogurte toppade ….så fin. Tarco känns så fin i galoppen…

Actor vet jag inte om han faktikst är trögare eller jag mer krävande. De vet man inte. Eller om jag inte kommer hela vägen?

Var till stan o handlade byxor åt Birk. Köpte två par ,ett par jeans på Carlings och jogging brallor på Stadium. Nöjd.

Idag ska jag till Hagfors på em.