2 okt

05.28 Fikar. Trött men pigg…. hahahah så sa alltid farsan kom jag på…

Igår lastade vi Neymar för att Carro skulle åka till Johan o träna. Jodå 45 min senare va han inne. Hade gått fint på träningen ,jag var inte med, och 45 min lastning hem. Nu ska han tävla i morron så då blir de lastning igen.

Ja de blev en lokal LA för han . Kanske inte spelar roll vad de är för klass men om man kollar TBD så visst har han några höga % för typ 1.5 år sedan dessutom på hemmaplan. Har ju varit tittig o svår. Så nu får vi ta tag i detta…..Fanns andra klasser men ingen hade möjlighet att spendera en dag med resa.

Iogurte,Actor och Tarco gick rätt bra allihop. Lite rörigt i huvet då jagsåg jag var borttagen i Mantorp för jag missat att betala inom en timme från anmälan. Gahhhhhh

Kollade då på Falkenberg….. men under kvällen även tillfrågad om att rida på clinic så vi får se vart man hamnar.