30 sep

06.08 Fikar. Kollat lite tävlingar. Anmält nån….Igår red jag ,Actor, kom till insikt att ”mitt hängande i ena tygeln” som jag själv och andra kommenterar behöver åtgärdas med att flytta framdelen i motsatt riktning…. låter komplicerat men de är de inte. Jag tror inte jag har fullföljt liksom….

Red oxå Iogurte och Tarco. Tarco vackra byten om man nu kan säga så. Kom oxå på att Iogurte är pigg-trög och kan då bli lite busig.Red honom inne för första gången. Har ju rida inne skräck själv vilket är SÅ konstigt. Rider hellre ute.

Idag lång dag i Karlskoga.

Promenad igår. 100 älgfluger på mej trots huva mm. Fy faan. Hitta under dagen i håret o nacken.

Låg som små bollar blixt stilla även när jag tog dom. De har väl lärt sej av rovfågelsangreppen.

Nu ska vi försöka få till en stor hage utanför även om de är gulligt när de går omkring så är de nervöst och man törs inte åka härifrån.