29 sep

05.59 Fikar o mixtrar med framsidan på hemsida. Datasnillet…..Igår red jag tre hästar. Bäst gick nog Tarco…ska bli filmad idag för o kolla lite. Iogurte lite spänd men har varit så nr han stått några dagar.

Hakade upp oss i ettorna….jag o Actor. Fastnar i 6 eller 8 eller 10 byten. Landar i höger…ska göra 7…..Hm…..

Samma procedur ridmässigt idag. Behöver gå på promenad ,plankade och så igår men en promenad är bra.

Funderar fram o tebax på tävlingar. Kanske söndag. Vill ha 2 hästar och att klasser passar inte helt lätt.

Det har dragits 549:- från mitt konto till Actic ända sedan maj månad. Märkte de igår. Ringde. Jodå….. men jag har tränat på prov i två månader som jag betalade med ett inbetalningskort(bästa sättet) ja men jag måste säga upp för de ska sluta dras. Men jag måste ju dra ett kort varje gång jag tränar…….. varför då? om ni ändå inte använder info…..där ni kan se att jag inte varit där sedan april så kan man väl reagera? det skickas ut alla möjliga grejer men just den frågan ställer ingen.

Gahhhhh.