27+28 sep

05.58 Fikar. Trött. Sovit bra. Blev en halv mugg kaffe idag. Vet inte varför. Kanske gjorde fel?Typ glömt va mkt jag brukar ha i?

Åkte o hade träningar lördag ,trevligt…fortsatte till Vallentuna och LindöPark hotel. Bott där förut. Helt OK. De jag tycker är skönt är att man parkerar när man kommer fram. Det ska jag vara noga med vid framtida hotellbokningar. Parkering.

När man kommer trött o ska checka in så får man betala 200 per natt eller nåt och får en karta vart bilen ska stå….2 kvarter och sedan upp i ett parkeringshus…som man nästan inte hittar ut från och vart är hotellet sedan??? Nej usch. Här var parkeringen utanför. Det är ett Golfhotell….

Dömde och träffade trevliga kollegor. Kom hem vid 19 då jag hämtade upp Birk som varit o fiskat.

Fodrade och fastnade i soffan. Såg på Nutleys och fastnade sedan på en kanal som hade ett porträtt av massmördare. Jag har bl.a läst nån bok om dessa o de va namnet jag fastnade för….. Jeff Dahmer.

Intressant. Intervju med hans pappa,klasskompisar osv…..spelade in sista timmen då de va 2 timmar långt.

Jeffrey Dahmer

Jeffrey Lionel Dahmer, född 21 maj 1960 i West Allis i Wisconsin, död 28 november 1994 på Columbia Correctional Institution i Portage i Wisconsin, var en dömd amerikansk seriemördare, nekrofil och kannibal

Ikväll är de tävlingsmöte på distriktet……

Ska rida alla hästarna idag.