23 sep

06.10 Fikar. Två Kardemummakakor i ugnen. Såg på Halvåtta. Sedan är Kardemumma bland de bästa jag vet.

Igår red jag och åkte sedan till stan i en del ärenden. Träffade min revisor på en lunchrestaurang. Härligt ställe men blev vi chockade när en karl hade med sej en liten spanielchiuauau mix hund i diamantjhalsband in i restaurang. Mannen i 55-60 års åldern,välklädd . Sätter hunden på stolen mitt emot. Ger den små bitar mat….hunden har sitt huvud liggandes på bordet. Jättemärkligt . eller……

Livsmedelsverket

20 augusti 2015  · Hund på restaurang? Vad gäller?

Livsmedelsverket anser att en person som har ledarhund, servicehund eller signalhund bör få ta med den in i en pub, restaurang eller café.

Även andra hundar kan bli insläppta men det är restaurang- eller butiksägaren som avgör om det är risk för att livsmedel smittas eller smutsas ner och de kan av just den anledningen neka någon att ta med sig hund.

Ja där ser man.

Hjälpte Carro lite med Neymar. Han är verkligen fin. Idag ska jag till Karlskoga. Får jobba på fm och åker strax e lunch.

Ricardo Reis kommer hit i morron och är kvar tills fredag.Lite förberedelser inför detta.