8 sep

05.49 Fikar. Skriver lite om Strömsholm…

Strömsholmsvistelse i färskt minne.Inte som vi tänkt kanske men ändå OK.Alla hästar reser bra och mår fint på meeting. Tyvärr var de lite utspritt och vi tappade vårt ”samkväm” som vi brukar ha…man är trött och en bor här och en där . Hade tur tycker jag iallafall ,med uppstallning o tävlingsplats på samma sida ån.Först ut var Madeleine Lindroth gravid o allt….. bara de. Ocean tycker jag gick ett jämt program. Missa tyvärr ett av sina paradnummer-serien. Ngt ojämna siffror men helt OK. 63.16%Nästa ekipage torsdag var nya stjärnan Emelie Strömvall på hingsten Havano De Peramanca. Inte så många starter i dessa klasser innan för västen och han så riktigt fin ut. Skötte sig så braDyra missar i piruett och serie…63.03 MEN fick sin första 9:aFredagen var de jag & Actor. Senaste starten okt och en 2 månaders skada….. Actor är lite tölig med att hålla koll på andra hästar. Här låg banan superfint i en glänta i skogen och hästar gick runt bakom buskar på väg till andra banor. Skyller inte men förklaringen ligger lite däri sedan behöver alla va lydigare.Låg hyfsat bra i traven o trodde de skulle hålla MEN vid fattningen kom en häst och då var resten en transport av spänning. Missade piruett och ett byte efter slutan. 63.2 Inget att orda om. lördag var de Anki Almlöf och Rabalder. Superfin på framridningen och de skulle rida på fina GP banan. Bara de!!!. Jodå …börja fint…men började stå emot utgången…varför??? ja de kan man diskutera. HÄSTAR….. ANki red på och fick 63.8% och därmed bäst av 63 gänget hahahahahBjörkis slutade 12 av 21 lag vilket får anses gott nog. Inte mkt som ska till för final…. hade vi alla gått på våra normal% hade de räckt men så är de för alla.Birk va med och fiskade hela helgen. Tack alla inblandade ingen nämnd ingen glömd. Nu taggar vi för nästa år med två kanonlag!!!!Att tilläggas: Vissa hade distriktslag

Härlig tävlingsplats. Men rumphugget pga corona….inga naturliga möten och allt lite konstigt. Inget fik,inga åskådarplatser osv. Alla ombedda o inte vara där .

När jag släppte tyglarna efter min hälsning och jag skrittade av banan då kom överdomaren fram till mej. Trodde givetvis jag ”gjort nåt”. Nej de hade fått sjuk domare så jag var tillfrågad om jag kunde döma ParaSMkval. Hade 40 min på mej……

Hann inte byta om fullt ut,dömde i vita ridbyxor,bytte skor och hade en tröja. Inte helt lätt med nya program o allt. Gick bra i stort sett. En ryttare snurrade till de och de blev ett trassligt program där siffror hamnade huller om buller men annars helt OK.

Red Actor i går. Pigg o fin. Funderar på tävling lördag em i Vansbro. Iougurte ska tävla i Kil söndag.Har inte ridit han själv på en vecka . Ska göra de idag.

Igår kunde jag äntligen kliva in på Marilyn Monroe utställningen i Örebro. Tillsammans med mor,Lena och syrran hade vi en trevlig em .

Tragiskt,ledsamt och fascinerande. Hon tackade nej till frierier av gamla miljonärer som visste de skulle dö strax, Frank Sinatra mfl……Ingen Golddigger där inte..

Citat Marilyn: “Jag har inga problem med att leva i en mansvärld så länge jag kan vara en kvinna i den.” .

“Mannen måste stimulera humöret och själen hos kvinnan för att göra sex intressant. Den verklige älskaren är mannen som kan göra dig upprymd bara genom att beröra ditt huvud eller le in i dina ögon.”