1 sep

05.30 Fikar. Ordentlig huvudvärk….tog blodtryck då jag är så stel i nacken. Ganska högt.Har ändå sovit hela natten för en gångs skull.

De är lite mkt just nu. På alla plan.Inte så jag hetsar upp mej för LagSM på nåt vis men de är ett pyssel m packning osv.Fixa allt här hemma ,alla grejer med osv MEN märker min negativa inställnig. Ändra??

Ja de är väl de bästa men ibland finns liksom inte orken……Just runt detta SM har de varit så svårt att planera,veta,regler o annat som kom fram först på lörd kväll.

Ja ja de löser sig väl .

Igår red jag Actor för Johan. Han såg helt fräsch ut men va lite stel o otränad. Inte konstigt och jag har heller inte gjort så mkt sånt jobb mer att han ska igång o bli frisk…..inte ”bra” så . Men de löste sig.

Iogurte är de meningen ska till Bo Jenå idag. Inge lasthjälp vilket gör jag kanske ska börja nu o lasta?? OCH hoppas inte huvet blir värre…..Ska ta en promenad…….lyssna på bok….komma bort typ.

Avmaskade hela lösdriften igår…de va en bedrift…..utom en. Gick inte på 2 pers. Får ordna detta.

Var i skogen på morron tillsammans med mor…..vi plockade ca 10 liter lingon. Sylt är gott.