22-23-24 aug

05.39 Fikar. Hemma efter en turnering i dressyr. Kan man kalla de. Red hästarna fredag och åkte sedan till Örebro för träningar.

Landade i Eskilstuna fredag kväll och efter sedvanligt bestyr med parkering så stöp jag i säng vid 22.30. Alltså dessa parkeringar vid hotellvistelse i stad. Jag kan förstå men de betyder inte jag gillar. Får lite lätt panikångest faktsiskt. Man är ,iallafall jag , lite trött när man kommer till hotell….. man frågar efter parkering till bilen och receptionisten börjar peka o visa på kartor eller ut i periferin…. Orkar nästan inte ta in info(detta är jobbigt) betalar oftast uppåt 200:- ,två kvarter och upp i ett parkeringshus….våning 2-4 . Orka tycker de är extremt jobbigt. Blir nästan full i skratt så jobbigt tycker jag de är. Sedan ska man släpa sitt bagage via trappor och ner på markplan och till hotell. Lite kluvet att jag då inte tar hiss för de är bra o träna. Det har alltså inte o göra med oviljan att röra mej utan mer den mentala biten.

På morron lördag ,gick jag en 20 min promenad i ett vackert Eskilstuna. Så fint,gamla staden. Gymmade på hotell o åt en god frukost.

Åkte till tävlingsplatsen..Dömde på trevliga Eskilstunas tävlingar och var klar vid 18. Tog en tur runt hotellet till fots för o se efter ett ställa att käka . Så mkt trevliga restauranger!!! Bra priser o hög mysfaktor som man säger. MoccaDelli blev de. KÖpte en Halloumisallad m avokado. Bland den godaste o vackraste sallad jag ätit. .109:- La mej 20.00…..chilla,gick igenom filmer från Hammrötävling där flera hade ridit och fick lite feedback.

Samma gymprocedur söndag. Hemma 19 söndag kväll.

Denna vecka är de lite fullt igen. Hagfors,Karlskoga,Uddevalla,Malung o ridning……

Idag hemmaplan och fixa med min älskade nya mobil. = till Karlstad

Jag o domarkollegan underbara Lotta Finnstorp