18 aug

05.41 Fikar. Om man varit lättväckt för ljud hade skogsmaskinerna väckt mej. Jag är extremt lättväckt men blir inte störd av ljud. Men dessa skogsröjare…tveksam när jag ska ta ut hästar för de brakar o piper o håller på nån 100 meter från hagar. Men de klart att de vänjer sig.

Anmälde till Lag SM igår. Actor. Har ju nån mer vecka på oss att trimma. Känns ju inte som i våras men de funkar. Kvalite kan höjas givetvis.

Går inge bra med min telefon heller . Killen ringde igår från butiken o frågade faktiskt,jag sa inget hänt men jag skulle kolla under kvällen. Jag har bytt abonnemang o tjänar drygt 200:- på de MEN de ”pluppar” inte över på den nya. Kanske får bli en tur till Karlstad igen. Behöver köpa lite annat dessutom. Som vanligt. Alltid detta ”måste ha”

Går i affärer o dras mellan: NEJ så onödigt-spara pengarna eller JA vad gör de om 100 år???

Hovslagar hit på fm.

Jag har mina projekt här på gården. Dels baracker med alla täcken och ena baracken behöver tömmas för den läcker och är så sunkig /möglig. Dels det fortlöpande inne i huset. Det är detta med minus-tiden . Ska ta tvättstuga och förrådshallen idag. Har bestämt. Speciellt efter att Skrutt kissat på en säck foder som jag såg nu på morron.

De ute får kanske vänta till vädret blir lite vänligare .ska visst bli extremt idag igen.