3-4-5 aug

05.50 Fikar. Just avbrutit en tvätt som gick då jag i panik av att inte hitta mobilen fick för mej den följt med in dit……drog ur all tvätt,letade. Den låg vid sängen.

Avreste månd fm till västkusten. Vi fick ta två bilar. All fiskeutrustning,sängkläder o folk. Så fick de bli. Jag hade dessutom att göra på hemresan. Nåja. Ett stopp på Nordens Ark,där vi vr med Birk när han va 4? eller nåt. Käkade först i restaurangen. En upplevelse med Kummel…längesedan..mormors tid. Gick runt nån timme och fick inte se jättemkt. Vädret inte på topp.

For till Hovenästes Vandrarhem där vi hyrt en villavagn.

Gick runt lite där och fiskade i hamnen.

Måndag var de bokad fisketur. Kommer aldrig mer fiska Makrill då jag inte tycker de är fiske. I en egentlig mening.För mkt ”håva in” Ett stim och alla får 2-4 fiskar för att ett hysteriskt stim huggit på allt.

Vill fiska som när jag o farsan var i Grebbestad om somrarna. Rev och musslor eller räkor. Ner till botten ,dra upp en bit o vänta. Torsk,plattfisk,gyltor,kolja,vitling mm. mer spänning.

Nåja gjort de oxå. Ingen på båten ville ha sin fisk….bara dä?! Vi tog alla ca 70 Makrill. Sniket? Kanske. En säck Makrill på ryggen o nu skulle de rensas,var? På vandrarhemmet? SKulle inte tro de.

Hitte en klipparti under en brygga i hamnen där satte jag mej i kortbyxer o rensade alla dessa. På huk…som en lång benböj på nån timma …

På kvällen in till Smögen o käkade. Massa utförsäljning av fina kläder på SMögenbryggan…säsongen lider väl mot sitt slut. Jag höll mej från att köpa.

La mej 21…. Grabbar o Lars kom hem vid em och jag 21…..Var i Uddevalla en sväng.

Idag Dammängen.

Vet inte om jag hinner rida nåt idag. Bilder i morron