24+25 juli

06.54 Fikar denna sovmorron.Igår datakrångel på morron så jag sket i den.

Torsdagen hade nya vilodag då jag var o vaccinerade den onsdag. Birk hjälpte mej att lasta-inte helt smidig ,tog 20 min men inget bråk o de är bra.

Började städa sadelkammaren,fick bli en tvådagars då jag tvättade mattorna oxå.Skönt men alltid svårt med utrymme och bra planering. Har ju en tendens att samla på grejer även där.

Var till Sunne o kollade på Ricardoträningen. Hade ingen häst att vara med på så jag titta på Emelies hingst och Agneta. Intressant.

Igår blev en strulmorron. Jag hade en plan som fick ruckas på, Carro tränade på Neymar som verkligen är begåvad men en trögkorv….Byter så fint o lätt för samling EGENTLIGEN…hahahh men har man varit riktigt konsekvent med honom??? nja..

Sedan ringdes det om sto med föl. Behöver till klinik. Feber ,svullen under kotan och halt. På nåt sätt roddades de ihop med snälla människor och jag kunde fortsätta med lektioner ,fölis omhändertagen på klinik-röntgad mm och fick åka hem.Vi får se…..

Städade färdigt sadelkammare och lite annat. När allt lagt sig red jag Iogurte(Yoggi för töligt) Försöker få fram nosen och att han tar mer stöd.

Longerade Actor denbusen. Så rolig. Som han vet han inte får busa?! Vilken en han är. Påminner om Toscamoon i sättet men ”farligare” hahahha

Toscamoon tittade oxå på mej som en människa.

På kvällen var fisketur beställd. Var så jädra trött o ville verkligen inte. Men med tanke på tidigare diskussion under dagen , med Birk ,hur man får ”ställa upp” ibland så åkte vi ut. Var så trött så jag bad Lars köra förbi kiosken så alla fick köpa godis som vi hade med.

Var ute till 22 . Birk fick en Aborre så liten att den kunde kallas yngel… hahahahahah

Thats all. Mockade o gav extra hö vid 22 så jag kunde kosta på mej en sovis då jag inte har nåt planerat idag. Kanske Karlstad….köpa Cider o kylbandage??

Nu ska jag ut o tempa föl.Släppa ut hästar,ta promenad