24 juni

06.00 Fikar. Sovit hela natten…..med lite hjälp men ändå!!! Skönt.

Igår släppte jag ut hästarna mockade lite och fick sedan dra vidare till Hagfors. Jag hade bra hjälp här hemma. Trevliga träningar i Hagfors.

Hemma vid 16 och tog då in hästar som va rätt trötta på alla flugor o broms. In o käka . Hade gjort en älggryta som inte va speceillt god men åt lite. Tror de va paprikan jag hade i sedan va inte köttet riktktgt som jag ville

trots Slowcookern. Hade bestämt att vi skulle ut o fiska i båten ,jag o Birk..för första gången. jag bad Birk o packa iordning grejerna men han hade redan fixat……..

På med båten och iväg. I nedförsbacken vid 63 ser jag hur nåt fladdrar till i backspegeln. Flytvästen. Den låg i båten…..lös.Inge konstigt med de men konstigare att åka iväg så.. Vänder och vänder igen vid krönet…..funderar. Väntar in en massa bilar som hamnat i kö. Kör efter den sista …..saktar ner ,öppnar dörren o sliter åt mej västen i farten. hahahhaah Ingen bil efter !!!

Sedan väl nere vid sjön tar back-momentet 100 år. Ner för en kant m kärran. Jag är världsmästare på att backa med släp men de här. Ser inte kärran alls, brant nedförsbacke, Förbipasserande badande,cyklar,bilar och ett jävla pipande i bilen för jag är nära nåt(bra)

Till slut så….ner i vattnet.

Iväg. Kastar ut..börjar veva o tycker de går jävligt lätt…….ja inte alls för hela linan far ut …(vi glider lite med båt) Slut på lina. Kul……inte. Birk inser oxå att hela draglådan glömd så han har 3 ”dåliga” drag liggandes i båten.

Efter 1 timme vill han hem. Vi kör hem ska då ner med aset till båtkärra igen. Jag börjar. Det slutar med att jag går ur o lyfter rätt den varje gång de blir fel. Så de tar inte så lång tid denna gång.

Hem……fodrar……äter…..sover.

Idag Uppsala med Tarco som ska kolla sin näsa. Han blir kvar där. Tar Karlskoga på hemvägen.

föl e Suarez