7 juni

05.45 Fikar. Har lovat mej själv att mini-gymma idag. Ca 10 dagar sedan. Mest mentalt. Föl,sömn och en faktisk tidsbrist. Inte SÅ motiverande om jag ska åka nånstans kl 8 och släppa ut o mocka innan. OCH gymma o göra plankan. Lätt att plocka bort på schemat. För jag tycker ju faktiskt de är skönt och då kommer de förlustande att tas bort först.

Igår va de en tränardag. Red inget. Gjorde stall och åkte till norra värmland. Hemma vid 15. Jag och Birk hjälptes åt att tömma de sista i vedskjulet. Handplocka all ved i säckar. Vi ska göra nytt hönshus. Och de ska ligga där.Skönt.

Han hjälpte mej sedan o köra ut hö och tvätta fölis i rumpan.Sallad till kvällsmat.de andra två åt frysta pizzor.

Midsommaranmälningar droppar in. Man får nog sätta igång med planeringen.

Idag blir de vuxenfika för Birk. Alla är välkomna som vill. kl 15 ca

Syrran som ärvt konditor-genen av mor har gjort en tårta