6 juni

05.30 Hipphurra Nationaldag???? Fikar iallafall. Huvudvärk.

Igår kom nya fölis ut bland de andra. Gick jättebra. Puh. Fick proppen klar till midsommar efter att ha suttit med den stackars personen i 40 min på ridsportförbundet. Att hon orkade. Så påställt de r där nu.. Nu får midsommar bli som de blir.

Tänker vi kan ha servering om vi har ett tält utomhus och inte med den meny som varit utan enklare grejer. Vi kanske kan göra goa mackor med nåt extra i så de finns en massa klara ex vis..inte vet jag.

Sallader???Fundera.

Fått mkt lovord för fölisar och de känns så kul.

Red Zackary …fick mej en liten resa men höll hans hormonattityd så lugn jag kunde o de släppte…..föröker hela tiden förstå honom och vad är problemet. Problemet är ju aldrig när man sätter han i jobb eller då man tycker de ska ”ta emot” utan om jag ex vis vill stå sstill……….

Idag ska jag på tour upp i Värmland så jag är hemma vid 15 typ. Inget ridande idag.

I morron vuxenkalas för Birk kl 15 Välkomna!!!! eller mer fika kan man säga

SFINX stofö e Suarez-Luxus
Ragnar Lodbrook? hingstföl e Giovanni Bell-Samarant