2 juni

06.12 Fikar. Samantha…….har kamera. Tittar, jag är ingen expert men de verkar som hon har ett skådespel. Hon håller på som om hon ska föda inom närmsta timmen…periodvis iallafall. Kollade vid 22….pissar,skrapar o håller på. Kameran kopplas ur så de syns inget längre. Går ut 01.00 Inget. Går in igen,kameran funkar och börjar igen…. somnar,vaknar,tittar vid halv fem går jag upp. I stallet ser hon ut som : Vad är de med dej?

Släpper ut alla hästar. In o försöker sova,går inte,huvudvärk. Tar fram lite presenter till Birk. Han har födelsedag. Ska idag jobba efter skolan här på gården. Men fick Puma-shorts,kallingar och strumpor samt 2 fina fiskedrag.

Sparade de nya kastspöt till i eftermiddag. Det ’är tävling här hemma. 16 starter bara men tävling är tävling.

Igår red jag Zachary som kändes ganska normal. Vill ju mest att de ska gå o rida. Skall rida några idag oxå.

Igår kom hästarna in på lunch. De tycker INTE de är skönt i solen med alla flugor och vindstilla….

Hoppas direktiv för Midsommarproppen kommer idag så den kan bli klar. Får lite ångest då de först avbokades helt. Puh tänkte man. Sedan blev de under 18 och nu släpptes de. Kombinationen kort om tid,praktiska knöligheter osv….

BIRK RENOVERAR KÖK

Birk m morfar
Tuffing
Birk m mormor
Bra start