2 1 maj

05.38 Fikar. Gjort macka till veterinär som kommer tidigt. Ultraljud och hältkoll på inhyrning. Igår hjälpte Birk mej ut fölis och sedan tog jag in själv innan jag åkte. Man blir lite orolig då den fladdrar iväg men de gick bra.

Mockade och red Zacahry…. gick fint. Hade en plan att rida Actor runt ”ägorna”…dvs skogsslingan o runt ridhus ,parkering etc…. Han tvärstannar och vibrerar…..han är så knäpp med detta. LIVRÄDD för nåt jag inte ser….ska vända o sticka. Jag håller honom rak och går åt ett annat håll lite försiktigt…börjar om. Då går de. Ingen rolig skrittur men de blev en iallafall.

Idag är de veterinärbesök,stalltjänst,träningar,kastrering(föl) mm plus att vi ska ha spelkväll med familj här hemma. Har inte bestämt meny ännu.Kanske en gyllene fisksoppa.

Helgen är de träningar lite här och där.

Gick fint i Dammängen igår.

Lynx kollar jag på kameran flera ggr på natten stor och har i juver men inga proppar ännu.

Förra årets Lynx-föl