13 maj

06.08 Fikar. Ingen huvudvärk!! men märken efter ha bitit mej i läppen under natten. Spännande. Gjort förut. Natt är INTE min grej. Tänk om de vore ,morron hela tiden hahhahahaahh

Hästar gick bra igår..Actor vilodag. Var med på de digitala mötet. Funka fint. Hade ut alla mattor,bytte gardiner i kök o lite sånt. Viktigt projekt var att städa i buljongtärningslagret. En del märken har inget på folien som säger vad de är för sort.När dessa kommer ur sin kartong vet man inte vad de är. Alla de fick slängas nu. Inte kul o ha fiskbuljong i köttfärsen eller nåt sånt. Vet att fisk är ljus men inte om den är lika ljus som kycklingbuljong. Skit samma . Slängde en del och nu ligger de i uppmärkta burkar. SKönt. Visade sej att jag hade 7 oöppnade fiskbuljong så de va inte ”jämt” i lådan direkt.

Idag är de dags för första sto men jag tror inte de ….ser inte ut så på juvret iallafall.

Idag rida 3 på fm. Ska strax efter lunch till Karlskoga för träningar.

Ugnspannkaka in the making.