11 maj

05.58 Fikar. Datastrul igen. Nu är jag uppkopplad via min telefon. Typiskt. Ska va med på nåt möte via dator kl 10 idag.

Igår red jag Actor…gick bra tycker jag. Höll isär alla serier ..eller jag höll isär eller båda.:)

Zachary red jag oxå gick rätt OK.

Kommit av mej med gym…. Hinner inte. Behöver minska hästantalet…om jag nu ska gymma Vilken märklig ekvation.

Planerat..eller planerat lite aktiviteter,som vanligt planerar jag alldeles för fort och när jag skickar ut i space så ser jag vad konstigt de ser ut. Tänker därför inte läsa mina egna inlägg. Hahahah

Som sagt ,idag nåt möte för tränarmentorer i dressyr vis nätet. 10-12. Känns spännande då jag aldrig gjort. Ska ta hjälp av praktikant.!!!

Förfrågningar om dömning senare i år droppar in. Kommer bli rörigt….för mej eller för många? Allt varit så diffust och det har varit svårt att planera tycker jag. Ja planera eller planera…nu var vi där igen.