9 maj

05.48 Fikar. Ont i huvet när jag la mej ont i huvet i natt ont i huvet nu.Töligt. Blodtrycket höjts i natt. Ska snart gå ut o ska se om jag kan märka när de går över och av vad.

Alla 6 kycklingar mår bra. Äter sin leverpastej blandat m digestivekex och lite annat förstås. Lagt nya ägg på kläckning klara i slutet av månaden.

Igår red jag Actor…kändes bra. Red Zachary som va lite svår i början. Han har inte blivit riden på några dagar och de kanske märks. Han var lite så förra gången med.

Så underbar att rida när han är bra o så omöjlig ibland… hahah

Idag ska jag ta stall o hästar fm. Jag avbokade min programridning men ska döma 3 timmar(ink en domarlunch) hos Anki på Segerstad. Åker sedan till mor och sätter om blommor. Lovat länge och nu fick de passa. Ska ta mina oxå under veckan. De blir nog lite jobbigare.. Typ djungel..