30 april

06.19 Fikar. Varit o fodrat-släppt ut hästar. En sån jävla skitnatt. Kom hem vid 23…. kom isäng 23.30. Somna. Vakna 01 kissnödig…..somna om. Vakna 3 börja fundera på vad jag hade på agendan idag….. somna igen. vakna 4.30 kissnödig. Vart kommer kisset ifrån? Tänkte när jag lagt mej,va lite jag drack ikväll……detta händer inte ofta alls. Suck. Gick upp strax efter 5.

Hade träningar i Karlskoga men börja ganska sent så jag hann en del hemma. Red Actor och Zachary.

Tänker jag gör klart häst-delen nu på fm och direkt efter lunch sticker till gymmet. Sista dagen de kan funka denna vecka. Kommer dock på i skrivande stund att det är stängt mitt på dagen….Reviderade öppettider pga Corona .Faan vi får se då.Inget världsproblem .

Äggen vi har på kläckning ska stängas av i morron…. kläcks i helgen när jag inte är här. Kanske lika bra då jag blir alldeles upphetsad. Ska göra iordning ett BB med värmelampa.

Kul om silkeshönsen har ägg med.- jo de har dom.

Helgen träningar Sunne-Munkfors-Vara-Örebro. Hemma mittinatta söndag. Åker lör fm