17 april

06.24 Fikar…Varit uppe en stund men när jag kom ner i köket fick jag se älgköttet jag tagit fram ur frysen. Låg på bänken…tinat. Som de skulle men jag hade glömt förstås. Gjorde grytbitar,stekte på…morötter o hela köret. I Slowcookern och så får de stå där o bli en mustig gryta. Bjuda Martin på i morron. Han kan få en öl eller ett glas billigt rödtjut.

Igår ensamdag. Jag gillart faktiskt. När man kan välja själv kanske men så har de nog alltid varit. Tog stallet,åkte till gym,Granngård,hem o fortsatte. Lunchade. Chillade inne med småplock under em. Såg till höns osv..

Kvällsfodrade. La mej 22. Lägger mej och vaknar med huvudvärk. Men ska man klaga? Ja de gör man. Haft mkt huvudvärk hela livet och man kan alltid jämföra med Tsunami,Corona och annat hemskt. Ja man sitter här o gnäller fastän världen ser ut som den gör. Man har hästar, gård,det är vår osv. Men så är de.

Idag ska jag börja med att rida . Efter fodring o utsläpp förstås. Försöka hinna gymma och hämta Birk hos mormor. Lite eftermiddagspyssel,

Martin kommer som sagt i helgen. Alltid lika trevligt. Hoppas vi kan vara på utebanan. Kanske bakar en kaka..