4 april

05.57 Fikar. Minus 6 ute…blir nog fint idag.Hoppas de hinner tina upp till 11 då programträningen börjar.Troligen.

Igår red jag Actor tidigt…börja ute men de blåste så jag orka inte…..gick in. Actor lite uppspelt men funka. Hade bestämt att de va piruett och varje. Gjorde piruettjobb lättre först,in och ut på volt som uppvärmning. Vill inte vända för mkt ,vill han hela tiden ska ”sitta” bak typ små steg till att börja med.

Gick sedan över till att göra en skrittpiruett och sedan i den fatta galopp o vända,sedan skritt igen.

Byten i varje behöver jag nu dela upp. Inte maxa längre. Göra 4-5 rida fram och 4-5 igen. Höja kvaliten och hitta en framåtbjudning. Gick fint.

Tarco fick en vilodag och så red jag Neymar. Hästen med UNDERBAR galopp. Zachary har semester då han fick skavsår av lite alltmöjligt. mest vojlock ,täcke osv. Naken på semester.Sätts igång igen nästa vecka.

Trischa utlånad på igångsättning och Rafiki åkte igår. Bara 5 !!! hästar istallet.

Ska köra iväg Sabona xx på naturlig betäckning hos bekant. Hon brunsta inget förra året ,inte vad som märktes iallafall. Är jättefin i hull o allt. Det kostar o åka fram o tebax till station,både pengar o tid. Blev dyrt förra året. Har redan 3 fina halvblodsston som ska betäckas så jag släpper henne så hon ”får bestämma” själv om hon vill så att säga. Bete med hingst.Vilken tjejhästdröm(och kille)