3 april

05.41 Fikar. Kikade lite på ”Coronaprogrammet” igår. Inte hela men lite..de va svårt o säga nåt tydligen.

Igår red jag Tarco,rätt bra. Ändrat lite upplägg med honom.Idag ska jag rida alla.I helgen ska några rida program så idag ska jag ställa ut musikanläggningen. Bakgrundsmusik….är trevligt när man än rider faktiskt.

Åkte till mor med garn som jag hämtat upp i Mariestad.

Lagade en gratäng till Birk och smördegsinbaad lax med spenat till oss andra. De va bara halvgott….de va så länge sedan så jag glömt att de ÄR faktiskt godare med köttfärs än fisk…..

Skulle behöva en stor avfallskvarn att prata med…men vem skulle vilja vara de? Ungefär som o vara dörrmatta åt nån,inte heller så kul.

Jag är som en repig grammofonskiva som är i samma hack hela tiden. Har några som jag inte vill utsätta för mitt ”beklagande” nåt mer ,de har fått sin beskärda del,åtminstone en av dem hahahahahah -om jag kan undvika. Med tanke på upprepningssyndromet.

Bra svenska där-iallafall intressant .

Att jag gick KBT utbildning har faktiskt fått mig o inse,förstå och till viss del stå ut med saker. Mina egna och andras ”nycker”

Orkar man? Kanske ,kanske inte. Livet är egentligen kort även om man får leva så att säga. Vad ska man fylla de med? Det är SÅ mkt jag skulle kunna skrika just nu JAG ORKAR INTE.

Vad ska man göra med den tanken?

Kanske hinner till gymmet idag?