29 mars

07.46 Fikar…trodde den va 06.46 så fm sket sej. Har släppt ut hästar och tar min kaffe. Blir lite omstruktur i huvet för denna morron. Inget större besvär men störigt. Brukar va jätte”duktig” med att fixa klockor.

Lektion fm och sedan Sunne em. Minus 5 talar för en fin dag igen. Igår red jag Actor och Tarco. Lite lugnare pass. SKönt.

Tillbringade en stund i skogen m Lars o Birk där vi rensade o tog ner lite småträd för en bana i skogen. Lagade en köttfärssås till Lars matlådor och en grönsaks/linsgryta till mej o Lars. Den är skitlätt och skitgod OCH jättenyttig.

Birk stekte jag pannkakor till.

Gällande rådande situation rid/hästmässigt ,,,,jag som gillar jämförelser:

Du ska vistas i ett rum i 4 månader. Typ isolerad. Det finns motionsredskap i rummet..och mat o allt annat. Här har du en chans att komma ut 6-7 kilo lättare(förutsatt att du har övervikt) och vältränad.(är du smal så kan du biffa på dej muskulärt) ELLER komma ut tjockare o mer otränad för du har bara chillat o ätit.

Så kan man tänka lite med ens ridning. Ingen kommer o se dej på nån tävling på ett tag. Kommer du ut bättre? eller sämre?? Tappar du fokus???