27+28 mars

06.49 Fikar. Har varit o släppt ut hästarna och diskat. Kallt ute ,blir nog fint idag. En hemmadag. Skulle ha varit domare. Blir en del sånt nu.

I dessa tider känns de rätt skönt att man bor som man gör. Och jobbar som man gör. Inte mkt kontakt. Man kissar i skogen bredvid ridhus osv….

APropå kissar och allmäna toaletter har jag sedan länge en slags fobi. Tycker de är SÅ otäckt. Stannar hellre vid en avfart än går på en offentlig toalett. Nu fick jag de sagt.

Torsdag bar de efter en hektisk morron av till Uddevalla. Jag red Tarco-fin!! och ACtor innan avresan.

När jag kommit en bit på grusvägen ser jag Skrutt jaga min bil. GAHHHH ingen större lust eller tid att åka tillbaka o stänga in så jag låter han hoppa in(så han lär sig =dumt)

Jag hade gjort 2 ostmackor och hade med vatten men kände jag va hungrig när jag kommit en bit. Stannade i Säffles DollarSTore o köpte en liten burk hundmat och ett koppel till Skrutt. När jag var på väg igen ringde jag Lars o snackade lite, sa jag skulle kapitulera till fastfood och köpa nåt till lunch.

Strax därefter blev de stopp. Olycka. Stod i 45 min. Blev en av ostmackorna,inget kissande mer utan pressat tidsschema och 15 min sen till Uddevalla.

På kvällen serverades jag Älggryta i manegen m kokt potatis o världens bästa sås så då var de glömt.

Klar vid 21.30 in o sov. Lektion 7.00 igen och vid 8.15 for jag till Vara och var där fram till em.

Jag kom hem vid 18.30 och då var de pizza-bak i köket. Killarna fodrat så de var klart.

Nu vet man inte vilket ben man ska stå på men lutar åt ”tagga för tävling”Bli ännu mer klar för sina klasser. Vända den tråkiga delen till nåt ”bra”. Dömningar försvinner. Jag undrar hur man ställer sig till pay and ride???Om man bara är ”jag” som domare??

Jag ska nu organisera storstädning av detta hus när tid frigjorts.